Pasveikintas pirmasis 2020 metais Tauragėje gimęs naujagimis

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2020-01-07 18:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Sausio 5 d. LR Seimo narė Aušrinė Norkienė ir Tauragės rajono savivaldybės mero pavaduotoja Virginija Eičienė aplankė bei pasveikino pirmąjį šiais metais gimusį mūsų rajono gyventoją – Mantės ir Deivido Dugnauskų sūnų.
Šių metų sausio 5 d. 17.03 val. Tauragės ligoninės Akušerijos-ginekologijos skyriuje gimusio tėveliams įteiktos dovanos, gėlės, palinkėta sėkmės, sveikatos ir malonių rūpesčių, auginant savo atžalą sveiku ir doru žmogumi.
Pirmasis 2020-ųjų Tauragės krašto naujagimis gimė sveikas ir stiprus: berniuko svoris 3,220 kg, ūgis – 51 cm. Naujagimį priėmė gydytoja Roberta Norkutė. Tai pirmoji tauragiškių Mantės ir Deivido Dugnauskų atžala, kuriam tėveliai planuoja duoti Ado vardą.
Kaip informavo Tauragės ligoninės Akušerijos - ginekologijos skyriaus vedėja Irena Narbutienė, Tauragės ligoninės Akušerijos ginekologijos skyriuje per 2019 metus gimė 406 naujagimiai, tarp jų dvi poros dvynių, 194 berniukai ir 212 mergaičių ( 2018-ais metais - 444). Vaikų susilaukė 222 tauragiškės.



Kultūros skyriaus vyr. specialistė Inesa Vaigauskienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN