Pradeda veikti policijos postai, raginame likti namuose, keliaujant – atsižvelgti į patarimus

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-04-10 20:59
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Atėjus savaitgaliui policijos pareigūnai stiprina savo pajėgas ir stengiasi užtikrinti karantino reikalavimų laikymąsi, kad švenčių metu būtų kuo mažiau judėjimo ir išvengta susibūrimų. Šiandien, balandžio 10 d. 20 val. pradėjo veikti policijos postai, kurie veiks iki balandžio 13 d. 20 val. ir bus ribojamas žmonių keliavimas į ne savo gyvenamosios vietos savivaldybes. Telšių mieste, miesto prieigose ir visame rajone, papildomai pasitelkta virš 100 pareigūnų, kurie užtikrins numatytų priemonių įgyvendinimą.

Ties pagrindiniais įvažiavimais yra postai, kuriuose įvažiavimą į miestą blokuoja policijos pareigūnai. Kiti įvažiavimai – užtverti kelio ženklais. Primename, jog už važiavimą ten, kur yra tai draudžiantys kelio ženklai, bus baudžiama įstatymų numatyta tvarka. Asmenims vykstantiems į kitą savivaldybę, dėl giminaičių mirties, dėl darbo atlikimo, dėl būtinos medicinos pagalbos ar turint nekilnojamo turto kitoje savivaldybėje, rekomenduojame turėti tai įrodančius dokumentus. Tai gali būti tiek popieriniai dokumentai, tiek nufotografuoti dokumentai mobiliajame telefone, planšetėje ar pan.

Esame dėkingi, kad Telšių apskrities vyriausiajam policijos komisariatui ne kartą padėjo šaulių sąjungos nariai, kurie ir šį savaitgalį aktyviai prisideda. Žmonių saugumą padeda užtikrinti ir Telšių rajono savivaldybė. Štai Telšių apskrities vyriausiajam policijos komisariatui ji perdavė 2000 apsauginių kaukių, kurias pareigūnai rajono gyventojams dalins jau šį šventinį savaitgalį. Nuo šiandien viešose vietose yra privaloma dėvėti nosį ir burną dengiančias apsaugos priemones.

Informuojame, jei vykti yra būtina ir turite klausimų, visą šventinį savaitgalį dirbs policijos informacijos centras, kuris teiks visą būtiną informaciją. Raginame pasiskambinti mūsų specialistams tel. 8700 60 000, susirinkti visą būtiną informaciją, kad galėtumėte ramiai leistis į kelionę.

Telšių apskrities vyriausiasis policijos komisariatas žmonėms linki saugių Šv. Velykų. Tikimės žmonių sąmoningumo. Siūlome susilaikyti nuo kelionių, likti namuose ir nerizikuoti savo, artimųjų bei visos bendruomenės sveikata. Rekomenduojame laikytis nurodymų, būti atsakingiems bei supratingiems. Tegul šios šventės būna saugios ir ramios.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN