Šilutės savivaldybės vadovai pasveikino Vilkyčių gyventojus

El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Žolinės šventės dieną Šilutės rajono savivaldybės administracijos direktorius Virgilijus Pozingis ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė dalyvavo Vilkyčių šventėje „Vilko pėdomis“. Joje didžiausias dėmesys skirtas patiems vilkytiškiams, gražiausių sodybų šeimininkams, naujagimių tėveliams, taip pat nepamiršti ir senjorai.

Renginio atidarymo metu kalbėjęs Administracijos direktorius pasidžiaugė, kad Vilkyčių kaimo bendruomenė stiprėja. „Džiugu matyti, kad jūs tapote vieninga komanda. Tai labai aiškiai matosi. Keičiasi žmonės, keičiasi ir jų gyvenamoji aplinka. Vilkyčiai tik gražėja“, – kalbėjo V. Pozingis.

Administracijos direktoriaus pavaduotoja D. Rudienė taip pat pasveikino visus šventės dalyvius bei renginio organizatorius. „Organizuodami šį renginį įdėjote labai daug pastangų. Sukūrėte nuostabią šventę sau ir svečiams. Gražių visiems įspūdžių“, – sveikinimo žodžius tarė D. Rudienė.

Netrūko šventėje muzikinių pasirodymų, pramogų ir mažiems, ir dideliems. Renginys užbaigtas įspūdingu akcentu – liepsnojančiomis šiaudinėmis skulptūromis.

Komunikacijos skyrius

Edvardo Lukošiaus nuotraukos


šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/naujienos/savivaldybes-vadovai-pasveikino-vilkyciu-gyventojus/6308


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN