Sporto varžybose – kone pusšimtis dalyvių (Mažeikiai)

Новости: Спорт , 2022-06-01 21:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Mažeikių r.

Gegužės 31 d., VšĮ „Vilties erdvė“ sukvietė gausų būrį sporto mėgėjų – įstaigos kieme vyko varžybos. Mažeikiškiai ir svečiai iš Šiaulių varžėsi estafečių, smiginio, krepšinio, jėgos ir taiklumo rungtyse.

Susirinkusiuosius sveikino Mažeikių rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) mero pavaduotoja Sigutė Bernotienė, Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojas Viktoras Prokopčukas, Savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Jolanta Kekytė, kiti svečiai.

Varžybose susirungė kone pusšimtis dalyvių – komandos iš VšĮ „Vilties erdvė“, „Jievaro“ pagrindinės mokyklos, Merkelio Račkausko gimnazijos ir Šiaulių valstybinės kolegijos. Tokių varžybų tikslas – mažinti proto negalią turinčių asmenų socialinę atskirtį visuomenėje fizinių užsiėmimų metu.


šaltinis: https://www.mazeikiai.lt/savivaldybe/naujienos/sporto-var%C5%BEybose-kone-pus%C5%A1imtis-dalyvi%C5%B3/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN