Pareigūnams teko laisvinti kelią nuo keturkojų antplūdžio (VIDEO)

Новости: Закон , 2022-06-01 22:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių r.

Vėlų gegužės 30-osios vakarą magistraliniame kelyje, ties Šiaulių ir Radviliškio rajonų riba, susidarė nestandartinė situacijai, kuriai suvaldyti prireikė net šešių Šiaulių apskrities policijos pareigūnų ekipažų, nes kelyje jie susidūrė su didžiuliu būriu keturkojų „pažeidėjų“.

Policijos pareigūnams teko imtis priemonių saugiam eismui užtikrinti tiek šiuo keliu važiuojančioms transporto priemonėms, tiek iš ganyklos pasprukusiai ir kelią okupavusiai karvių bandai. Nors raguotieji policijos pareigūnų reikalavimus vykdė ne itin paklusniai, tačiau pareigūnams vis dėlto pavyko atlaisvinti kelią ir apsaugoti vairuotojus nuo susidūrimo su jais.

Beje, viena sunkiasvorė transporto priemonė susidūrimo su galvijais vis dėlto neišvengė. Netoli Šniūraičių k. vienos Šiaulių bendrovės sunkiasvorę transporto priemonę DAF su priekaba vairavęs vairuotojas, nors, pamatęs staiga priešpriešiais į kelią pasipylusius galvijus, ir nuspaudė stabdžio pedalą, tačiau sustoti nespėjo ir trenkėsi juos. Eismo įvykyje buvo apgadintas tik krovininis automobilis (išdužo priekiniai žibi ntai), vairuotojas nenukentėjo, o banda nubėgo keliu toliau prieš eismą.

Taigi apie magistraliniu keliu keliaujančių nevaldomų galvijų srautą policijos pareigūnai sužinojo iš šio vairuotojo pranešimo apie įvykusį incidentą. Po to pranešimai sekė vienas po kito ir pareigūnai mobilizavo pajėgas nestandartinei situacijai suvaldyti. Kadangi jokių spec. priemonių tokiam atvejui nenumatyta, kelią užblokavusių galvijų eismą jie reguliavo šūksmais ir gestais. Nuo kelio nuvarytus galvijus perėmė žemės ūkio bendrovės, iš kurios aptvarų jie paspruko, darbuotojai.

VIDEO medžiaga:



Atstovė spaudai Gailutė Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN