Tauragėje, Tilžės plente policijos pareigūnai vykdė prevencinę priemonę

Новости: Закон , 2024-01-31 05:50
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Sausio 29 d. nuo 15.30 val. iki 17.30 val. Tauragėje, Tilžės plente, policijos pareigūnai vykdė prevencinę priemonę, kurios metu tikrino transporto priemonių vairuotojų blaivumą.

Priemonės metu patikrinta buvo virš 500 automobilių. Vyrui, gim. 1983 m., kelionė ir baigėsi Tilžės plente. Alkoholio kiekio matuoklis parodė vidutinį girtumo laipsnį – 1,61 prom. Automobilis ,,Seat Toledo“ buvo nuvežtas į saugojimo aikštelę, o vyras nušalintas nuo vairavimo. Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 2811 str. 1 d.

Pasitaikė ir gudresnių vairuotojų, kurie vengdami patikrinimo nusukdavo į gretutines gatves. Tačiau ir ten jų laukė policijos pareigūnai. Apie 16.15 val. vyro, gim. 1973 m., vairuojamas automobilis ,,Mersedez-Benz“ buvo sustabdytas Tauragėje, Kranto g., kai stengėsi išvengti patikrinimo, nes asmuo neturėjo teisės vairuoti transporto priemonės, bei automobilis buvo neįregistruotas įstatytų nustatyta tvarka. Jam surašytas administracinio nusižengimo protokolas pagal 424 str. 3 d. ir 415 str. 2 d.

Policijos pareigūnai ir toliau vykdys panašaus pobūdžio priemones, būkite tolerantiški eismo dalyviai.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN