Pasitinkant Pasaulinę savižudybių prevencijos dieną, Tauragės pareigūnai leidosi į dviračių žygį

News: Life Style , 2020-09-10 20:18
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Rugsėjo 10 d. bus minima Pasaulinė savižudybių prevencijos diena. Šią dieną reikėtų visiems atkreipti dėmesį į didelį savižudybių skaičių ir ieškoti išeičių užkiršti tam kelią.
Norėdami paminėti šią ateinančią dieną, Tauragės miesto gyventojai kartu su Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnėmis, rugsėjo 7 d., dalyvavo dviračių žygyje. Kaip ir kasmet šį dviračių žygį inicijavo Tauragės savivaldybės visuomenės sveikatos biuras. Labai džiugu, kad į šią iniciatyvą kasmet įsitraukia vis daugiau dalyvių.
Bendruomenės pareigūnės dviračių žygio dalyviams - dviratininkams priminė kelių eismo taisykles ir skatindamos gyventojų fizinį aktyvumą, kartu su jais leidosi į dviračių žygį.
Padrąsinkime vienas kitą, suvienykime pastangas padedant žmonėms, turintiems minčių apie savižudybę. Galbūt kartais išties pakanka skirti minutę savo artimui, kad atpažinti savižudybės pavojaus signalus ir išgelbėti jo gyvybę.



Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN