Bandydamas pabėgti, įtariamasis kuprinę su įkalčiais sviedė tiesiai pareigūnui į rankas

News: Law , 2020-09-11 22:48
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

2020 m. rugsėjo 10 d. apie 18.20 val. pareigūnai užtikrindami viešąją tvarką bei eismo saugumą, pastebėjo vyro vairuojamą automobilį „Opel Zafira“, kurio vairuotojas rodydamas posūkio signalą ir ketindamas sukti į gatvę, kurioje stovėjo ir pareigūnų tarnybinis automobilis, išsigando ir padidinęs greitį nuvažiavo kita linkme.
Pareigūnai nusprendė šį keistai besielgiantį vairuotoją sustabdyti ir patikrinti.
Deja, pastarasis nepakluso pareigūnų reikalavimui sustoti ir tik dar labiau padidinęs greitį, nuvažiavo tolyn. Persekiojant bėglį buvo pasitelktas ir dar vienas pareigūnų ekipažas.
Nuo pareigūnų sprunkantis vairuotojas, privažiavęs stovinčius šiukšlių konteinerius, per langą išmetė juodos spalvos kuprinę.
Vairuotojui toks planas atsikratyti galimai neteisėtai gabenamo krovinio – žlugo. Krovinys pakliuvo po automobilio ratais, tuo metu pro šalį važiuojančiam neuniformuotam ir ne tarnybos metu pareigūnui.
Staiga bėglys nusprendė palikti automobilį kieme ir pasileido bėgti. Manydamas, kad nuo pareigūnų paspruks, pasislėpė krūmuose, ten jis ir buvo sulaikytas.
Vairuotojo išmestoje kuprinėje rastas įspūdingas radinys. Pareigūnai joje aptiko maišelių su augalinės kilmės galimai narkotine medžiaga – kanapėmis, kurių bendras kiekis apie 1,2 kg.
Blaivus 27-erių Klaipėdos miesto gyventojas sulaikytas.
Jo atžvilgiu pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis.


Komunikacijos poskyrio vyresnioji specialistė Lina Banienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN