Šilutėje įvyko pavasarinė „Maisto banko“ akcija

News: Autonomy , 2021-05-12 19:15
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Tradiciškai pavasarį labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ vykdė maisto produktų rinkimo nepasiturintiems akciją. Šiemet ji įvyko jau 30-ąją kartą. Joje taip pat dalyvavo ir Šilutės rajono savivaldybės administracijos vadovai, seniūnijų bendruomenės, kitų įstaigų atstovai. Gegužės 7 d. prie šios gerumo akcijos prisijungė Savivaldybės administracijos direktorius Virgilijus Pozingis ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Dalia Rudienė.

Akcijos metu surinktas maistas atiteks socialinių organizacijų globojamiems žmonėms – neįgaliesiems, daugiavaikėms šeimoms, pensinio amžiaus asmenims, bedarbiams, vienišoms vaikus auginančioms motinoms, socialinėje krizėje atsidūrusiems asmenims ir kt.

Šilutės rajono savivaldybės administracija, siekdama, kad maisto produktai pasiektų mažas pajamas gaunančius asmenis visose seniūnijose, į jas įtraukia vis naujas seniūnijų bendruomenes. Šiemet dalyvavo Katyčių seniūnija, iš kurios atvyko 22 savanoriai.

Šilutėje „Maisto banko“ akcijoje dalyvavo šios organizacijos:

Šilutės rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrius ir Katyčių seniūnija;

Šilutės socialinių paslaugų centras;

Šilutės krizių, pagalbos ir informacijos centras;

VšĮ „Gabrielius“;

VšĮ „Taikos kelias“.

Praėjusių metų rudeninėje „Maisto banko“ akcijoje, kuri įvyko spalio 23 ir 24 dienomis, dalyvavo Saugų seniūnija, parduotuvėje „LIDL“, esančioje, Tilžės g. 22A, Šilutėje, kur buvo surinkta 1212 vnt. įvairių maisto produktų ir higienos prekių. Akcijoje dalyvavo ir 10 savanorių iš Vilkyčių pagrindinės mokyklos. Surinkti produktai buvo išdalinti Saugų seniūnijos nepasiturintiems gyventojams.


Komunikacijos skyrius
šaltinis: https://www.silute.lt/naujienos/siluteje-ivyko-pavasarine-maisto-banko-akcija/7961


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN