Kelmės rajone geri darbai daromi nesitikint atlygio

News: Autonomy , 2021-05-20 18:44
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Meras Algirdas Meiženis ir mero pavaduotojas Tadas Bartkus simbolinę dovanėlę, gėles ir padėką – Arvydui Petkui nuvežė į jo darbo vietą Balsių kaime. Čia jis įkūręs savo įmonę, kurioje prekiaujama žemdirbiams reikalingomis prekėmis ir priemonėmis.

Daryti gerus darbus, nelaukiant atlygio – A. Petkui būdingas bruožas. Jis yra Šilalės rajono savivaldybės tarybos narys. Už darbą savivaldybės taryboje A. Petkus atsisakė jam priklausančių tarybos nario išmokų. Būdamas Balsių kaimo bendruomenės pirmininkas, vietinius verslininkus ir ūkininkus įjungdavo į labdaringą veiklą. Nei pats, nei kiti tai galintys padaryti bendruomenės nariai neatsisakydavo prisidėti prie renginių, koncertų ir kitų veiklų. Jo pastangomis ir iniciatyva buvo įrengta poilsio zona prie Balsių tvenkinio.



A. Petkus neliko abejingas ir savivaldybės prašymui prisidėti prie COVID 19 pandemijos pasekmių mažinimo. Savivaldybei padovanojo – 20 nugarinių purkštuvų, kurių bendra vertė 500 Eurų, gal kam nors ši dovana savivaldybei atrodo, kaip smulkmena. Bet ne smulkmena žmogiškąją prasme. Šiuo metu, kai visų rūšių dezinfekcijos ir apsaugos nuo COVID priemonių netrūksta, viskas, atrodo kitaip. O tuo metu tai buvo didelė paspirtis, kadangi reikėjo dezinfekuoti miesto ir miestelių daugiabučių laiptines, parkų suolelius, treniruoklius ir kitą inventorių, vaikų žaidimo aikštelių įrangą.

Arvydas su žmona Laima užaugino dvi dukras. Viena baigė teisės magistro studijas, kita – istorijos.

A. Petkus ir ūkininkauja, turi sėklininkystės ūkį. Todėl vasarą ūkis ir verslas ,,suryja“ didžiąją dalį laiko. O radęs laisvą valandėlę mėgsta pažvejoti savo tvenkinyje. Juk paties sugauta ir parūkyta žuvis pati skaniausia.



Mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Geri-darbai-daromi-nesitikint-atlygio


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN