Projektas "Pasaka Palangoje“, skirtas Palangos grąžinimo Lietuvai 100-mečiui paminėti

News: Education , 2021-05-25 18:54
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Palangos m.

Palangos lopšelis-darželis "Pasaka“ kartu su Palangos ikimokyklinio ugdymo įstaigomis ("Ąžuoliukas“, "Gintarėlis“, "Nykštukas“, "Sigutė“, "Žilvinas“) sėkmingai įgyvendino projektą "Pasaka Palangoje“, skirtą Palangos grąžinimo Lietuvai šimtmečiui paminėti. Palangos "Pasakų parke“ įrengėme miniatiūrų ekspoziciją pagal legendą "Jūratė ir Kastytis“, kuria visą vasarą galės grožėtis Palangos miesto gyventojai ir svečiai. Vykdant projektą įsitraukė ir prisidėjo visa Palangos lopšelio-darželio "Pasaka“ bendruomenė. Projektą inicijavo ir įgyvendino mokytojos Banga Gabriolaitė, Silva Mažeikytė, Viktorija Paulauskienė, labiausiai atsiskleidė mokytojos Viktorijos Kellė kūrybiškumas ir meniniai gebėjimai.

Kviečiame didelius ir mažus aplankyti ir atrasti Palangos "Pasakų parke“ dar vieną pasaką!

Palangos lopšelio-darželio "Pasaka“ direktorė Dainora Šeižienė

šaltinis: https://palanga.lt/naujienos/projektas-pasaka-palangoje-skirtas-palangos-grazinimo-lietuvai-100-meciui-pamineti/8034


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN