Kelmės rajono savivaldybėje priimti svečiai iš Austrijos

News: Autonomy , 2021-05-28 17:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Gegužės 27 d. rajono savivaldybėje lankėsi svečiai iš Austrijos, Veitensfeldo seniūnijos, su kuria ryšius palaiko Kelmės rajono savivaldybė ir Šaukėnų seniūnija. Pagrindinis vizito tikslas yra dalyvavimas „ERASMUS“ projekte, kurio metu delegacija lankosi įvairiuose Lietuvos profesinio rengimo centruose ir inicijuoja bendrą šešių šalių tradicinio maisto ir prekybos pristatymo projektą. Svečius priėmė Kelmės rajono savivaldybės vadovai. Į Kelmę atvyko delegacija, kurią sudarė Aldona Biedermann, jos vyras verslininkas Alfred Biedermann, verslininkas Johann Krassnig ir Adam Wos. Pasidžiaugta plėtojamais ryšiais tarp miestų partnerių bei abiejų šalių ir planuojama aktyviai tęsti bendradarbiavimą.

Kelmės rajono savivaldybės mero pavaduotojas, laikinai einantis Savivaldybės mero pareigas, Egidijus Ūksas, Savivaldybės administracijos direktorius Stasys Jokubauskas ir direktoriaus pavaduotoja Danutė Laivienė Aldonai Biedermann praėjusio jubiliejinio gimtadienio proga įteikė padėkos raštą už glaudžių ryšių tarp Lietuvos ir Austrijos plėtojimą, ilgametį bendradarbiavimą su Kelmės rajono savivaldybe. Viešėdami rajone, svečiai lankėsi Kelmės profesinio rengimo centre, A. Jaručio įmonėje Laikšėse, UAB „Žemaira“ Užventyje, Šaukėnų seniūnijoje.


Savivaldybės administracijos informacija
šaltinis: https://kelme.lt/lit/Rajono-savivaldybeje-priimti-sveciai-is-Austrijos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN