Pažintis su Kražių istorija muziejuje tapo žaidimu (Kelmės r.)

News: Education , 2022-05-22 21:47
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Kasmet, gegužės 18-ąją, visame pasaulyje organizuojami renginiai ir užsiėmimai, skirti paminėti Tarptautinę muziejų dieną. 2022 metais tarptautinė muziejų diena sugrįžo su nauja tema – „Muziejų jėga“. Muziejai – lyg neprilygstamos atradimų vietos, turinčios galią pakeisti žmones supantį pasaulį, mokyti apie praeitį ir atverti protus naujoms idėjoms.

Šiais metais, Tarptautinės muziejų dienos proga, Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro muziejaus lankytojams buvo pristatytas žaidimas „Neišsiųstas laiškas“. Žaidimą kūrė komandinių žaidimų ir pramogų organizatorė Emilija Jacevičienė, kartu su Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro muziejaus darbuotojais. Apsilankę muziejuje, lankytojai gavo instrukciją, žemėlapį ir laišką, kurį, vaikščiodami ir ieškodami atsakymų buvusios Kražių jėzuitų kolegijos celėse, turėjo užbaigti parašyti. „Neišsiųstas laiškas“ – tai puiki galimybė pažintį su Kražių istorija muziejuje paversti žaidimu.

Nespėję sudalyvauti šiame žaidime gegužės 18-ąją, lankytojai galės tai padaryti ir kitų apsilankymų Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro muziejuje metu.


Aistė Mažonienė,
Kražių M. K. Sarbievijaus kultūros centro vyr. specialistė (turizmui)


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN