Dainuojamosios poezijos festivalis Užventyje (Kelmės r.)

News: Life Style , 2022-07-12 20:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Liepos 11 d. Užventyje, prie dvaro malūno, vyko trečiasis respublikinis dainuojamosios poezijos festivalis „Už Ventos 2022“. Tradicija tapo festivalį surengti plenero „Užventis mene“ atidarymo metu.

Šiemet dalyvavo net 22 bardai iš Akmenės, Šiaulių, Šaukėnų, Mažeikių, Raseinių, Panevėžio, Linkuvos, Jurbarko. Kiekvienas dalyvio poetinis žodis įprasmino muziką, o muzika padėjo suskambėti žodžiui. Renginį vedė eilių ir dainų tekstų kūrėjas, televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris Marijus Budraitis.

Dainuojamosios poezijos mylėtojus pasveikino Kelmės rajono savivaldybės vicemeras Egidijus Ūksas bei Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus vedėja Justina
Zaleckienė. Už glaudų bendradarbiavimą, pagalbą rengiant festivalį dėkojame dvaro šeimininkams Mildai ir Alvydui Knyzeliams.

Informaciją parengė Odeta Kuličauskienė
Nuotraukos Indrės Domeikienės

šaltinis: https://www.kelme.lt/dainuojamosios-poezijos-festivalis-uzventyje/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN