2018/19 m. Plungės rajono krepšinio pirmenybėse triumfavo „Baudėjas - Garso impulsas“

News: Sport , 2019-04-09 17:11
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Šeštadienį, balandžio 13 dieną finišavo 2018/19 m. Plungės rajono krepšinio pirmenybės, kuriose dalyvavo 10 komandų, sužaista per 80 rungtynių.
Po dviejų metų pertraukos stipriausia Plungės rajono krepšinio komanda tapo Gedimino Jakšto vadovaujama „Baudėjo- Garso impulso“ komanda, dvikovoje iš dviejų rungtynių nepalikusi šansų „Vykintui“. 87:76; 85:51. „Vykintas“ – antras.
Neišnaudoję savo potencialo, trečiąja vieta priversti tenkintis „Olimpas – Plungės Šaltis“, kuris taip pat du kartus 111:95 ir 83:80 įveikė „Grifą“.
Naudingiausiu pirmenybių žaidėju pripažintas „Baudėjo- Garso impulso“ vienas iš lyderių Laurynas Vičius. Rezultatyviausiu pirmenybių žaidėjų su 252 taškais tapo Julius Paulauskas („Žalmedis“).
Žymiai daugiau intrigos ir aistrų kunkuliavo išaiškinant nugalėtojus ir prizininkus „B“ grupėje. Pirmose rungtynėse staigmeną pateikęs „Lobikonas“ rungtynes pradėjo su 6 taškų pliusu. Daugelio nuostabai ir antrose rungtynėse „Lobikono“ krepšininkai nemažino apsukų ir kovėsi kaip liūtai, niekuo nenusileisdami grėsmingiems varžovams. Komandą pirmyn vedė ypač pakiliai, galingai ir rezultatyviai žaidęs Deividas Baltrimas, pelnęs 26 taškus, po krepšiais sugriebęs 11 kamuolių. Praktiškai visas rungtynes pirmavo „Lobikono“ krepšininkai. Likus porai minučių jų persvara siekė 8 – 10 taškų.. bet per anksti patikėję pergale, jie sumažino apsukas ir ėmė laukti finalinės sirenos. Tuo „Lardžas“ puikiai pasinaudojo ir sugebėjo „perlaužti“ rungtynes savo naudai, įveikdami varžovus rezultatu 84:74.
„Lardžą“ gelbėjo Vitalius Gricius ir naudingiausiu „B“ lygos žaidėju pripažintas Jordanas Daukšas. Abu jie pelnė po 23 taškus. „Lardžo“ komandos vadovas Mindaugas Šimkus.
Ne mažiau intrigos buvo ir „Kingsų“ bei „Inesos“ akistatoje. Čia neužteko net dviejų rungtynių. Pirmas rungtynes laimėjo „Inesa“ 81:80, o pasibaigus antroms,, po įnirtingos ir permainingos kovos tokią pat vieno taškelio pervarą jau turėjo jų varžovai „Kingsai“. Nugalėtojui išaiškinti prireikė pratęsimo. Jo pradžią sėkmingiau pradėjo „Karaliai“, kurie „pabėgo“ ir pratęsimo pabaigoje padidino persvarą iki 11 taškų (84:7). „Inesos“ komandoje nesulaikomas buvo Deividas Šeršenis, pelnęs 27 taškus ir atkovojęs 16 kamuolių, „Kingsus“ į pergalę vedė Julius Jasas (28 taškai + 7 atkovoti kamuoliai) ir Laimonas Baranskas (24 taškai + 14 atkovotų kamuolių.



Susitinka I rungtynės II rungtynės
„Baudėjas- Garso impulsas“ 87:76 85:51
„Olimpas – Plungės Šaltis“ „Grifas“ 111:95 83:80
„Lardžas“ „Lobikonas“ 72 :78 84:74
„Kingsai“ „Inesa“ 80:81 84:73/67:66


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN