Pavandenėje duris atvėrė modernūs senelių globos namai (Telšių r.)

News: Life Style , 2023-04-06 11:06
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Šie namai iškilo vie­to­je bu­vu­sio se­no ir senai nebenaudojamo dar­že­lio. Idėjos autorius Aldanas Driežis ir jo žmona su šypsena antradienį pasitiko į atidarymo šventę sugužėjusius svečius ir neslėpė, jog šie namai – jų pastarųjų metų projektas, kuriuo gyveno ir dieną, ir naktį.

Šiandien jau baigtuose įrengti namuose saugias, rūpesčiu ir dėmesiu apglėbtas dienas galės leisti iki 40 senelių, kurie gyvens arba vienviečiuose, arba dviviečiuose kambariuose. Savininkai pasakoja, jog čia planuoja įdarbinti iki 20 darbuotojų, o pirmieji gyventojai atvykti ir apsigyventi planuoja iš karto po šv.Velykų.

Simbolinę atidarymo juostelę perkirpo idėjos autorius A.Driežis, Savivaldybės meras Kęstutis Gusarovas, Administracijos direktorius Tomas Katkus, o bažnyčios atstovai pašventino patalpas ir palinkėjo gražaus laiko šiuose namuose.

Dalijamės atidarymo šventės akimirkomis ir kviečiame pasižvalgyti, kaip iš vidaus atrodo šie Pavandenėje atidaryti senelių globos namai.


šaltinis: https://telsiai.lt/naujienos/pavandeneje-duris-atvere-modernus-seneliu-globos-namai


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN