Užventyje vyko Respublikinis gyvo garso grupių festivalis

News: Life Style , 2023-04-24 21:44
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kelmės r.

Jau antrą kartą Užvenčio kultūros centre vyko respublikinis gyvo garso grupių festivalis, kurio iniciatorius –meno vadovas Algimantas Butnorius. Festivalyje dalyvavo grupės iš Kauno, Marijampolės, Mažeikių.

Dancing The Blues – tai duetas iš Kauno, mylintis Blues ir Rock’n Roll muziką. Kauniečiams festivalio metu talkino Užvenčio kultūros centro grupė „Vartai“(vad. A. Butnorius).

Profesionalumo, paslapties ir intrigos sintezę žiūrovai galėjo išgirsti grojant grupei ProX iš Mažeikių (vad. Laimonas Vaišvila).

Tolimiausi svečiai – grupė AGE, kurie atvyko iš Marijampolės (vad. Giedrius Katilius). Grupė sužavėjo žiūrovus savo atliekamais autoriniais kūriniais.

Festivalio šeimininkai – grupė „Vartai“ džiugino senomis, geromis dainomis.

Susidomėję mūsų renginiu, į festivalį atvyko Kęstutis Jablonskis ir grupės „Vairas“ vokalistas Rolandas Janušas bei būgnininkas Vytautas Mundinas.


Užvenčio kultūros centro informacija
šaltinis: https://www.kelme.lt/2023-04-20-uzventyje-vyko-respublikinis-gyvo-garso-grupiu-festivalis/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN