Kviečiame pasigrožėti sakuromis Japoniškame sode Kretingos rajone

News: Life Style , 2023-04-24 21:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kretingos r.

Maloniai kviečiame apsilankyti Kretingos rajone įsikūrusiame didžiausiame Europoje japoniškame sode, kuriame auga per 500 sakurų.

Prasidėjo Hanami - sakurų žiedų stebėjimo šventė. Šiemet ji labai ankstyva, sakuros skleidžiasi palengva, neskubėdamos. Tarsi prisitaiko prie neskubėjimo laikotarpio, kad visi norintys pasigrožėti galėtų tai padaryti ramiai, neskubėdami. Didžioji dalis sakurų žydi, kita dalis dar ruošiasi. Kaip sakė gamtininkas Johnas Muiras : "Žmogui reikia ne tik duonos, bet ir grožio, kur gamta gydo sielą ir suteikia naujų jėgų kūnui".

Nepraleiskite šios nuostabios progos pasidžiaugti nepakartojamu sakurų žiedų žavesiu!!!

Sode šiuo metu žydi ne tik baltos ir rožinės sakuros, bet ir magnolijos, skleidžiasi azalijos, lazdeniai, geltonžiedės sedulos, forzitijos, pelkinės purienos, heleborai ir kt...

Laukiame Jūsų sode kasdien 10:00 - 21:00 val.

Iki malonaus susitikimo...

DĖMESIO!!! Gyvūnų mylėtojų prašome savo augintinius palikti namie arba sodo pavėsinėje, nes į sodo teritoriją gyvūnai neįleidžiami.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN