Sėkmingai baigtas 2022/2023 m. Lietuvos stalo teniso komandinio čempionato sezonas!

News: Sport , 2023-05-09 12:58
El. pašto adresas: paleicik@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

2022/2023 m. Lietuvos stalo teniso komandiniame čempionate dalyvavo šešios Akmenės rajono stalo tenisininkų komandos:

I lyga – merginų „Mažoji raketė-SV technika“ ir vyrų „Mažoji raketė-1“. II lyga – vyrų „Mažoji raketė-2“. III lyga – vyrų „Mažoji raketė-3“, „Mažoji raketė-4“ ir Akmenės rajono sporto centras“. Šiemet neturėjome komandų aukščiausioje ir IV lygose.

Stalo tenisininkai sezoną pradeda spalį, o baigia balandžio mėnesį, žaidžia 6-8 turus, važiuoja į daugelį Lietuvos mietų – žaista Kelmės, Telšių, Rietavo, Vilkaviškio, Šiaulių, Joniškio, Klaipėdos, Prienų arenose ir sporto salėse.

Džiaugiamės Akmenės rajono sportininkų kovingu ir pasiaukojančiu žaidimu. III lyga (48 komandos): Mažoji raketė-3“ – 44 vieta, Akmenės rajono sporto centras –35 vieta. II lyga (48 komandos): „Mažoji raketė-2“ – 31 vieta. I lyga (24 komandos): Mažoji raketė-1“ – 17 vieta.

2023 m. balandžio 30 d. Prienų sporto arenoje vyko Lietuvos stalo teniso komandinio čempionato lygų kovos dėl prizinių vietų. Akmenės rajono moterų stalo teniso komanda „Mažoji raketė-SV Technika“ (Simona Verbaukaitė, Aromeda Gerčiūtė, Sniegina Lapinskė ir Loreta Avelienė) puikiai startavo 2022/2023 metų čempionate ir pateko tarp 4 geriausių Lietuvos I lygos komandų. Pusfinalyje prieš su Vilniaus „Makabi Ort“ komanda pralaimėjo rezultatu 1:3. Dėl trečios vietos žaista su Vilniaus Grigiškių komanda, po atkaklios kovos laimėta rezultatu 3:2 ir iškovota 3 vieta tarp 14 komandų.

Sakome didelį AČIŪ Akmenės rajono savivaldybei, Akmenės rajono sporto centrui ir Naujosios Akmenės „Saulėtekio“ progimnazijai už sudarytas sąlygas sportuoti Akmenės rajono stalo tenisininkams bei palaikymą siekiant aukštų sportinių rezultatų ir garsinant Akmenės karštą!.


Akmenės rajono stalo teniso klubo „Mažoji raketė“ prezidentė Loreta Avelienė

šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/sekmingai-baigtas-2022-2023-m.-lietuvos-stalo-teniso-komandinio-cempionato-sezonas/5521


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN