Jaunieji policijos rėmėjai Naujojoje Akmenėje dalyvavo aplinkos tvarkymo akcijoje „Darom“

News: Life Style , 2019-04-30 01:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Kaip ir kasmet, pavasariui ir šilumai vis labiau įsibėgėjant, visoje Lietuvoje organizuojama tradicinė aplinkos tvarkymo akcija, šiemet gyventojus sukvietusi paskutinį balandžio šeštadienį. Kuriant ne tik saugesnę, bet ir švaresnę aplinką, prisijungė ir Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Akmenės rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūnės kartu su jaunaisiais policijos rėmėjais. Pavasariškai ir energingai nusiteikę akcijos dalyviai tvarkė Naujosios Akmenės upelio Žaras šlaitus ir jo prieigas.

Kaip pastebėjo akcijos dalyviai, reikėtų daugiau dėmesio kreipti į žmonių mąstymą, gilintis į priežastis, kodėl žmonės šiukšlina ir jas spręsti, kovoti su priežastimi, o ne su pasekmėmis. Akcija „Darom“ turėtų vykti ne tik kartą per metus, bet kiekvieną dieną. „Tad susirūpinkime ir nemėtykime šiukšlių kur papuola, Tegul Lietuvos pievos, miškai ir pakelės puošiasi žaluma ir gėlėmis, o ne šiukšlėmis“, į gyventojus, ragindamos neteršti aplinkos, kreipiasi bendruomenės pareigūnės.

Telšių apskr. VPK Akmenės r. PK informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN