Akmenės rajono gimnazijos - tarp šalies geriausiųjų

News: Education , 2023-12-07 12:01
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Naujausiame žurnalo „Reitingai“ numeryje skelbiamas Lietuvos gimnazijų dalykinis reitingas, kuriame pagal mokomų dalykų brandos egzaminų rezultatus išskiriami geriausių gimnazijų šešiasdešimtukai.

Galime pasidžiaugti, jog mūsų rajono visos gimnazijos patenka bent į vieną tokį geriausiųjų sąrašą. Naujosios Akmenės Ramučių gimnazija jau antrus metus yra tarp Lietuvos geriausių gimnazijų informacinių technologijų dalyko reitinge. Akmenės gimnazija išsiskyrė biologijos ir istorijos dalykuose. Ventos gimnazija lietuvių kalbos, matematikos bei istorijos dalykų mokyme turi aukštus ugdymo rezultatų pasiekimus, o Papilės Simono Daukanto gimnazija biologijos, chemijos, istorijos ir geografijos dalykų mokymo rezultatų kontekste gali pasigirti esanti tarp geriausių Lietuvos gimnazijų.


Švietimo, kultūros ir sporto skyriaus informacija
šaltinis: https://www.akmene.lt/naujienos/akmenes-rajono-gimnazijos-tarp-salies-geriausiuju/6458


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN