Žiemos pasakų magija Vydūno viešojoje bibliotekoje (Pagėgiai)

News: Education , 2023-12-15 13:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Pagėgių m.

Per tirpstantį sniegą, 2023 m. gruodžio 12 dieną į Pagėgių savivaldybės Vydūno viešąją biblioteką sugužėjo Pagėgių Algimanto Mackaus gimnazijos 4b klasės mokiniai drauge su mokytoja Laima Kuizinaite. Atvykusieji buvo pakviesti į skaitymo skatinimo edukaciją „Kai per gruodą ateina Kalėdos...“.

Pasilabinus ir pasidabinus nykštuko kepuraitėmis, pradėtas renginukas. Svečius pasveikino bei sėkmės palinkėjo Vydūno viešosios bibliotekos direktorė Milda Jašinskaitė-Jasevičienė.
Renginio metu skaitytas ir iliustruotas poetės Salomėjos Nėries kūrinys „Senelės pasaka“. Linksmiausia renginio dalimi tapo vaikučių bandymai įspėti kalėdinėje dėžutėje slypėjusią paslaptį: o kas gi kitąmet taps aktyviausiu pasakų skaitytoju? Į šį sudėtingą klausimą atsakyti padėjo stebuklingas, dėžutės gilumoje glūdėjęs veidrodėlis... Spėlionių buvo įvairių, nestigo juoko ir plačių šypsenų... Mažieji renginio dalyviai apdovanoti dovanėlėmis ir pakviesti įsiamžinti kalėdinėje nuotraukoje.
Mažiesiems pagėgiškiams palinkėta gražių švenčių ir sėkmės stengiantis tapti geriausiais pasakų žinovais.
Daugiau skaityti: https://pagegiusvb.lt/naujienos-naujienos/ziemos-pasaku-magija-vyduno-viesojoje-bibliotekoje/

Gitana Baužaitė,
Pagėgių savivaldybės Vydūno viešosios bibliotekos
vyresn. bibliotekininkė darbui su vaikais

Nuotraukų autorė – Asta Andrulienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN