Oficialiai atidaryta socialinė valgykla Tauragėje

News: Business , 2023-12-21 12:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Gavus visą įrangą ir priemones maitinimui organizuoti bei sulaukus Veterinarinės tarnybos leidimo vykdyti veiklą, Labdaros ir paramos fondas „Maisto bankas“ gruodžio 18 dieną pakvietė į oficialų valgyklos atidarymą.

Įgyvendinant socialinės valgyklos projektą, Tauragės rajono savivaldybės gyventojams, turintiems mažas pajamas, patekusiems į sunkią materialinę padėtį ir jaučiantiems nepriteklių, sudaryta galimybė nemokamai papietauti socialinėje valgykloje darbo dienomis nuo 11.00 iki 13.00 val. adresu Vytauto g. 76B-5, Tauragės mieste (buvusi „Rugilės“ kavinė).

Valgykloje patiekiami karšti pietūs iš „Maisto banko“ turimų maisto produktų. Asmenys ir šeimos gali valgyti socialinėje valgykloje arba jiems priklausančią porciją išsinešti į namus, daugkartinio naudojimo indelyje.

Socialinės valgyklos atidarymas buvo planuotas dar rugsėjo 18-ąją, tačiau dėl vėluojančios įrangos, bei užsitęsusių procedūrų, kelis kartus buvo atidėtas. Vakar valgykla oficialiai pradėjo veiklą – maisto paruošimą, gamybą ir maitinimą socialinėje valgykloje organizuos nevyriausybinė organizacija „Maisto bankas“, Tauragės rajono savivaldybės administracija finansuos patalpų nuomos ir komunalines išlaidas. Projektas įgyvendinamas vykdant Skurdo ir socialinės atskirties mažinimo programą.

Dėl maitinimo paslaugų skyrimo asmenys turi kreiptis ir pateikti prašymus į Tauragės rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyrių (Respublikos g. 2, Tauragė, 116 kab., informacija teikiama tel. +370 674 78 268).

Kas gali kreiptis dėl maitinimo socialinėje valgykloje, kokius dokumentus reikia pateikti ir daugiau informacijos – https://taurage.lt/veiklos-sritys/socialine-parama/#soc-programos


šaltinis: https://taurage.lt/oficialiai-atidaryta-socialine-valgykla-taurageje/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN