Plungės SRC-„Inesa“ iškovojo bronzos medalius

News: Sport , 2019-05-21 03:40
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Gegužės 17-18 dienomis Klaipėdoje vyko MKL U16 A diviziono mergaičių krepšinio finalinės varžybos, į kurias teisę dalyvauti iškovojo Plungės SRC-„Inesa“ vadovaujama trenerės J. Mefiodienės, laimėjusios prieš Kauno KM merginų komandą.
Finalo varžybose dalyvavo Klaipėdos V. Knašiaus KM komanda, Panevėžio KKSR , Alytaus SRC ir Plungės SRC-„Inesa“ merginų komandos.
Pirmas rungtynes teko žaisti su Klaipėdos V. Knašiaus KM komanda, kurias pralaimėjome rezultatu 83:58 (26:7; 17:20; 21:16; 19:15). Užduotis buvo sužaisti be traumų, nes prieš V. Knašiaus KM komandą čempionato eigoje pralaimėdavome gan nemažu skirtumu, todėl jėgas pataupyti nusprendime sekančioms rungtynėms.
Alytaus SRC komanda žaisdama su Panevėžio KKSR komanda rungtynes pralaimėjo 59:66, stebėdamos varžybas jau žinojome, kad teks rungtyniauti su Alytaus mergaičių komanda, kuri čempionato eigoje buvo įveikusi mūsų komandą du kartus.
Prasidėjus varžyboms mūsų komanda didžiausią dėmesį skyrė gynybai, beveik visą varžybų laiką pirmavo. Kad pasiekti pergalę buvo išnaudotos visos minučių pertraukėlės ir vis priimami nauji sprendimai, kad neleisti varžovėms įgyti pranašumo rezultato atžvilgiu. Tad pergalę iškovojo Plungės SRC-„Inesa“ komanda rezultatu 55:47 (14:12; 12:5; 20:15; 9:15 iškovodamos III vietos MKL A divizione medalius.
Rezultatyviausiai žaidė Gabrielė Grauslytė, atkovojusi 13 kamuolių ir pelniusi 21 tšk., Evelina Razgutė atkovojo 19 kamuolių, pelnė 10 tšk., Brigita Kontenytė – 8 atkovoti kamuoliai ir 7 tšk. Visos komandos žaidėjos negailėdamos jėgų kovojo dėl kiekvieno kamuolio.
Gabrielė Grauslytė išrinkta į MKL startinį penketuką, apdovanota prizu ir visos komandos žaidėjos, trenerė LIDL dovanomis.
Plungės SRC-„Inesos“ komandos žaidėjos ir trenerė pasiekė ką svajojo nustebindama savo varžovus dėka, didžiulio noro laimėti, darbu, ryžtu, valia ir žemaitišku kovingu charakteriu.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN