Trakų ežeras atnešė didžiulė sėkmę Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojams

News: Sport , 2019-05-29 17:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Š.m. gegužės 22-24 d. Trakuose vyko Lietuvos baidarių ir kanojų jaunių ir jaunimo čempionatas, kuriame dėl aukščiausių apdovanojimų sėkmingai varžėsi Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojai. Sportininkai varžėsi 200m, 500m ir 1000m distancijose vienvietėmis, dvivietėmis ir keturvietėmis baidarėmis bei kanojomis.
Itin sėkmingai pasirodė Greta Gadeikytė ir Ugnė Sabaliauskaitė iškovojusios po penkis aukso medalius. Jos nugalėjo 1000m ir 200m nuotoliuose irkluodamos dvivietę baidarę, o irkluodamos keturvietę drauge su Panevėžio irkluotojomis nugalėjo 200m, 500m ir 1000m distancijose. Dar tris sidabro medalius Greta pelnė irkluodama vienvietę baidarę. Mantas Jurgutis irklavęs keturvietę baidarę su Panevėžio ir Klaipėdos irkluotojais iškovojo bronzos medalį. Nuo baidarininkų neatsiliko ir kanojininkai. Tris aukso medalius laimėjo Mantas Gadeikis irkluodamas dvivietę kanoją su porininku iš Elektrėnų, o irkluodamas vienvietę kanoją iškovojo bronzą 500m nuotolyje. Puikų komandinį darbą pademonstravo Mantas Gadeikis, Lukas Gudijus, Mantas Skarulskis Edvinas Šakinis, Simonas Aleliūnas ir iškovojo tris bronzos medalius 200m, 500m ir 1000m nuotoliuose irkluodami keturvietę kanoją. 



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN