Dar vienas Raseinių policijos pareigūnų niuksas nelegalios veiklos propaguotojams

News: Law , 2019-05-29 17:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Raseinių r.

Raseinių policijos Veiklos skyriaus tyrėjai gavo informacijos, jog Raseinių rajono, Žąsinų kaimo, gyventojas prekiauja nelegaliomis akcizinėmis prekėmis. Gegužės 27-ąją policijos pareigūnai informaciją patikrino.
Atlikę sankcionuotą kratą 47-erių vyro sodyboje, policininkai gyvenamosiose patalpose rado tris 5 litrų plastikines talpas su 8 litrais naminės degtinės kvapą turinčiu skysčiu, apie 2 litrus, įtariama, spirito, 4 butelius degtinės be lietuviškų banderolių ir 105 pakelius kontrabandinių cigarečių. Kaip jau tapo įprasta, radinio savininkas aiškino viską naudojąs savo reikmėms.
Toks paaiškinimas atsakomybės išvengti tikrai nepadeda. Raseinių rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo tyrimą dėl neteisėto akcizais apmokestinamų prekių įsigijimo ir laikymo bei dėl naminių stiprių alkoholinių gėrimų gaminimo, įgijimo ir laikymo.
Policijos pareigūnai dėkoja pilietiškiems raseiniškiams bei ragina gyventojus, turinčius informacijos apie asmenis, užsiimančius nelegalia akcizais apmokestinamų prekių apyvarta ar kita nelegalia veikla, pranešti policijai Bendrojo pagalbos centro telefono numeriu - 112.


Atstovė spaudai Gaila Smagriūnienė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN