Šiaulių kultūros centre - Baletijos karalystės stebūklai

News: Life Style , 2024-04-09 17:33
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

2024 m. balandžio 8 d. Šiaulių kultūros centre choreografijos studija „Impresija“ (meno vad. Inga Širvienė) dovanojo žiūrovams nepamirštamą pasirodymą – koncertą „Baletijos karalystė. Šokių mokykla“. Tai antroji „Užkeiktosios Baletijos karalystės“, debiutavusios 2022 m. Kalėdų šventėje Rėkyvos kultūros namuose, dalis. Pramogų salėje „Maksas“ susirinkę žiūrovai turėjo puikią progą išvysti grakščius jaunųjų šokėjų judesius ir kartu su jais pasinerti į stebuklų kupiną Baletijos karalystės Šokių mokyklą. Organizatoriai džiaugiasi, kad salė aidėjo nuo žiūrovų aplodismentų, o šokėjų veidus puošė nuoširdžios šypsenos.
Organizatorius – Šiaulių kultūros centras.

Nuo 2018 metų gyvuojanti Šiaulių kultūros centro choreografijos studija „Impresija“ – tai tarsi maža, bet jauki šeima, kurioje kiekvienas vaikas yra vertinamas ir mylimas. Čia jaunieji talentai ne tik mokosi šokti, bet ir ugdo savo kūrybiškumą, draugystę, atsakomybę ir pasitikėjimą savimi. Visa tai atsispindėjo balandžio 8-ąją vykusiame koncerte „Baletijos karalystė. Šokių mokykla“. Koncerte buvo pasakojama istorija apie tai, kad norint keliauti savo troškimų ir svajonių link, reikia nugalėti visas negandas ir įdėti labai daug pastangų.

Koncerte pasirodė įvairaus amžiaus „Impresijos“ studijos šokėjai, demonstravę savo talentą ir įgūdžius. Jaunieji šokėjai atliko įvairius choreografinius numerius, atskleidžiančius klasikinio ir šiuolaikinio baleto grožį. Šiaulių kultūros centro organizuojamas renginys pasižymėjo spalvų, judesio ir muzikos derme.

Žiūrovai negailėjo aplodismentų talentingiems „Impresijos“ studijos šokėjams ir meno vadovei už nuostabų reginį. Koncertas „Baletijos karalystė. Šokių mokykla“ tapo tikru pavasario atgimimo ir kūrybinės energijos pliūpsniu.


Informaciją teikia Šiaulių kultūros centro Mėgėjų meno skyriaus vedėja Aušra Brijūnienė, mob. +370 655 25 527, e. p. ausra.brijuniene@siauliukc.lt.


Rolando Parafinavičiaus nuotraukos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN