Baigti Linų gatvės remonto darbai (Tauragė)

News: Autonomy , 2024-04-29 22:39
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Tauragės r.

Šios gatvės atnaujinimo darbus, pagal su Tauragės rajono savivaldybės administracija pasirašytą sutartį atliko UAB „Tauragės agrotechnika“. Darbų metu gatvėje buvo nutiesti lietaus nuotekų tinklai, įrengta trinkelių dangos gatvė, vertikalusis ženklinimas.

Darbai buvo atliekami gyventojų, pateikusių Savivaldybei prašymą gatvės remonto darbus atlikti drauge su jų prisidėjimu, iniciatyva. Prie darbų atlikimo gyventojai prisidėjo 30 proc., Tauragės rajono savivaldybė – 70 proc. sutarties vertės.

Sutarties vertė – 204 509,03 Eur.

Pagal 2019 m. lapkričio 27 d. Tauragės rajono savivaldybės tarybos sprendimu patvirtintą susisiekimo komunikacijų, kitų inžinerinių statinių, inžinerinių tinklų statybos, rekonstravimo ir remonto, dalyvaujant fiziniams ir juridiniams asmenims, tvarkos aprašą, fizinių / juridinių asmenų iniciatyva ir jų lėšomis gali būti atnaujintos gatvės, keliai, automobilių stovėjimo aikštelės prie daugiabučių gyvenamųjų namų, šaligatviai, sporto aikštynai, vaikų žaidimų aikštelės, gatvių / kelių apšvietimo, lietaus vandens nuotekų tinklai, atlikti aplinkos sutvarkymo ir kiti darbai.

Paraiškos dėl prisidėjimo prie susisiekimo komunikacijų ar kitų inžinerinių statinių sutvarkymo ar įrengimo darbų priimamos Savivaldybės administracijos Bendrajame ir civilinės metrikacijos skyriuje arba siunčiamos paštu (adresu: Respublikos g. 2, 72255 Tauragė).

Daugiau informacijos apie Tauragės rajono savivaldybėje vykdomus darbus ir projektus – darbai.taurage.lt


šaltinis: https://taurage.lt/baigti-linu-gatves-remonto-darbai/


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN