Jurbarko krepšinio turnyre puikiai pasirodė ir plungiškės

News: Sport , 2019-09-16 17:20
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Rugsėjo 14 dieną Jurbarke vyko mergaičių gimusių 2006 m. ir jaunesnių krepšinio 3x3 turnyras "Jurbarkas 2019" . Turnyre dalyvavo komandos iš Šiaulių, Alytaus, Marijampolės, Jurbarko ir Plungės. Mergaitės jėgas bandė pogrupiuose, i pusfinalius pateko abi plungiškių komandos, bet į finalą pateko Plungės SRC 1 mergaičių komanda, dėl pirmos vietos merginos nusileido šeimininkių komandai ir užėmė antrą vietą. Trečią vietą laimėjo Marijampolės 1 komanda.
Tritaškių konkursą laimėjo Gabija Burneikaitė, finale susirungusi su komandos drauge Daniele Paunksnyte, kuri liko antra.
Visos dalyvavusios merginos buvo apdovanotos prisiminimo dovanėlėmis. o prizininkės medaliais ir turnyro marškinėliais. Antrą vietą laimėjo Gabija Tilvikaitė, Ugnė Bertašiūtė, Danielė Paunksnytė ir Elinga Einikytė.



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN