Pergalingas plungiškių irkluotojų savaitgalis Šiauliuose

News: Sport , 2019-09-24 18:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Rugsėjo 21-22 d. Šiauliuose vyko Lietuvos moksleivių - jaunučių baidarių ir kanojų irklavimo čempionatas, kuriame labai sėkmingai pasirodė Plungės sporto ir rekreacijos centro irkluotojai. Nepralenkiama buvo Greta Gadeikytė iškovojusi keturis aukso medalius. Ji nugalėjo 500m ir 200m irkluodama vienvietę baidarę.
Dar du aukso medalius laimėjo irkluodama dvivietę baidarę su komandos drauge Agne Žiogaite. Prie dviejų aukso medalių Agnė pridėjo bronzos ,kurį iškovojo irkluodama vienvietę baidarę 500m nuotolyje.Aukso ir bronzos medalius pelnė Mantas Jurgutis.Auksą laimėjo 500m nuotolyje irkluodamas keturvietę baidarę su Šiaulių irkluotojais, o bronzą - irkluodamas dvivietę su porininku iš Šiaulių.Sidabro medaliais pasipuošė Mantas Skarulskis ir Lukas Gudijus irklavę dvivietę kanoją 1000m nuotolyje. Dar po vieną sidabro medalį Mantas ir Lukas laimėjo irkluodami vienvietes kanojas - Mantas 1000m distancijoje, o Lukas 200m. Bronzos medalį 1000m distancijoje iškovojo Laimonas Tiškus.
Treneriai E. Gelčinskas ir A. Vaitkus.


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN