Plungės SRC  U-13 berniukų krepšinio komandos puikus startas

News: Sport , 2019-10-24 17:27
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Plungės SRC  U-13 berniukų krepšinio komanda vadovaujama trenerio Virgilijaus Lapio  2019-2020 metų sezone dalyvauja Baltijos berniukų krepšinio lygoje. Pirmasis BBBL turas vyko Mažeikiuose. Tai pirmas kartas, kai turas vyko Lietuvoje. Ture dalyvavo komandos iš  Suomijos, Estijos, Latvijos, Baltarusijos, Lietuvos, Lenkijos. Burtai lėmė, kad Plungės SRC- Litnaglis 2007 komanda eilės tvarka ir nugalėjo Baltarusijos komanda Mescheryakova BC  rezultatu 43-23,  Latvijos Jalgavos 71-66, Estijos TTU 41-20, Latvijos Talsi 47-42, bet nusileido turo šeimininkams mažeikiškiams 35-68. Po penkių rungtynių  komandos lyderiais pagal pelnytus taškus yra Žygimantas Bondauskis (vid. 16 tšk./rungtynes) pagal atkovotus kamuolius - Arnas Vaištaras 9 kamuoliai/rungtynes), pagal rezultatyvius kamuolio perdavimus - Dovydas Dužinskas 3,8 perdavimo/rungtynes..
Kaip sakoma, pirmas blynas neprisvilo ir tai yra didelis stimulas  ir galimybė  vaikinams tobulėti, nes Baltijos lygoje žaidžiama su didesniu kamuoliu pagal FIBA suaugusių taisykles.
Šiai komandai gerai sekasi ir MKL U-13 čempinate, sezoną pradėjo dviem pergalėmis prieš Kretingos SM 68-53 ir Mažeikių SM 66-59.
Linkim sėkmės jauniesiems krepšininkams !!!


Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN