Plungiškiams buriavimo sezonas pasibaigė

News: Sport , 2019-10-27 18:04
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

2019 m. spalio 6 d. Kaune vyko tarptautinė regata „Rudens vėjas“ 2019. Optimist klasėje dalyvavo 150 dalyvių iš Baltarusijos, Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Labai gerai pasirodė U12 mergaičių grupėje Meda Abrutytė, kuri lietuvių tarpe užėmė 2 vietą, o Elena Abrutytė -7 vietą. U12 berniukų grupėje Domas Gudauskas tarp lietuvių - ketvirtas.
Spalio 13 d. Drevernoje vyko su Klaipėdos buriavimo klubu „Žiemys“ sezono uždarymo varžybos. Rudeniškomis ir geromis nuotaikomis buriuotojai sugrįžo su 4 taurėmis. D. Gudauskas – 1vieta, E. Abrutytė – bendroj įskaitoj – 2 vieta ir tarp mergaičių 1 vieta, M. Abrutytė bendroj įskaitoj – 3 vieta. Kaip tarė treneris Jonas Petronis „garbingai užbaigtas sezonas“. Sekantis etapas nusimato Velykų atostogų metu Ispanijoje treniruočių stovykla. Sėkmės buriuotojams ir gero vėjo!



Plungės SRC informacija


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN