Sėkmingas plungiškių savaitgalis dziudo turnyre Šiauliuose

News: Sport , 2019-12-10 22:00
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Plungės r.

Savaitgalį Šiauliuose vyko tarptautinis dziudo turnyras, kuriame dalyvavo 250 sportininkų iš Ukrainos, Rusijos ir Lietuvos.
Turnyre puikiai pasirodė Plungės dziudistai.
Čempionais tapo:
Eiridas Rimavičius, Ignas Stankevičius, Barbora Endriekutė (čempione tapo kovodama dvejose svorio kategorijose), Martynas Zaburas.
Antras vietas iškovojo:
Aironas Ročius, Eimantas Jakas, Saulė Einingė, Tomas Žilys, Vaclovas Pocius, Antonijus Stančikas, Vygirdas Narkus, Saulė Anužytė.
Trečiąsias vietas iškovojo:
Rokas Gedminas, Pijus Vaitkus, Neimantas Rimavičius, Austėja Steponavičiutė, Giedrė Kauliutė, Justas Razmus, Alenas Miklovas.
Penkti liko:
Justas Grabauskas, Domantas Petkus, Girvydas Narkus.
Turnyre buvo surengtos suaugusių komandinės varžybos, Plungiškiai išstatė savo komandą ir iškovojo trečiąją vietą. Komandos sudėtis: Vaclovas Pocius, Justas Razmus, Alenas Miklovas, Martynas Zaburas ir Saulė Anužytė, kuri nepabūgo kovoti su vyraias.
Treneriai: Antanas Kasteckas, Edvardas Žilius, Robertas Zimkus


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN