Trijų karalių dieną pasveikinti ŠVK geriausieji

News: Education , 2020-01-07 17:54
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių m.

Sausio 6-ąją Šiaulių valstybinės kolegijos studentai, dėstytojai ir darbuotojai rinkosi į S.V.A.K.O. apdovanojimus – tradicinį aukštosios mokyklos renginį, kuriame kasmet įvertinami labiausiai per metus pasižymėję, aktyviausi bendruomenės nariai.
Simboliška, kad šventinį laikotarpį užbaigiančią Trijų karalių dieną pasveikinti ir apdovanoti tie, kurie per 2019 metus nuveikė daugiausia, išsiskyrė asmenine pažanga ir savo darbais, tobulėjo, skatino aplinkinių motyvaciją, garsino ne tik Šiaulių valstybinę kolegiją, bet ir Šiaulius, Lietuvą.
Renginį vedę studentai Giedrius, Laurynas ir dėstytojas Remigijus pristatė Sveikatos priežiūros, Verslo ir technologijų fakultetų, taip pat Studentų atstovybės iškeltus kandidatus į visas tradicines nominacijas studentų ir dėstytojų kategorijose – METŲ PROVERŽĮ, METŲ INICIATYVĄ, METŲ PROTĄ, METŲ TARPTAUTINĘ SĖKMĘ, METŲ ŽVAIGŽDĘ. Vedėjai pabrėžė, kad jau vien būti pasiūlytam kandidatuoti į vieną iš nominacijų yra didelė garbė.
Kolegijos studentams ir dėstytojams 2019 metai buvo turtingi darbų ir pasiekimų, todėl išrinkti nugalėtojus nebuvo lengva. Balsavimas internetinėje platformoje padėjo išaiškinti tuos, kurių veikla praėjusiais metais įvertinta geriausiai. Balsuota už iniciatyvius, puikiais akademiniais pasiekimais išsiskiriančius studentus, aktyviai dalyvaujančius įvairiuose projektuose, įsitraukiančius į programos „Erasmus+“ veiklas, aktyviai veikiančius socialiniuose tinkluose. Kolegijos bendruomenė savo balsus skyrė nuoširdžiai su studentais dirbantiems, įvairias iniciatyvas įgyvendinantiems, projektuose dalyvaujantiems ir socialinę partnerystę plėtojantiems dėstytojams.
METŲ PROVERŽIU studentų kategorijoje išrinktas Statybos studijų programos trečio kurso studentas Mantas Babianskas, dėstytojų kategorijoje šį titulą gavo Reabilitacijos katedros lektorius Vytautas Padgureckas. Iniciatyviausia studentų kategorijoje pripažinta Bendrosios praktikos slaugos programos antro kurso studentė Deimantė Molytė, už tai, ką nuveikė, statulėle METŲ INICIATYVA įvertinta Vadybos ir komunikacijos katedros docentė dr. Rasa Pocevičienė.
Tradiciškai rinktas METŲ PROTAS studentų ir dėstytojų kategorijose: tarp studentų verčiausiu šio apdovanojimo pripažintas Autotransporto elektronikos programos trečio kurso studentas Martynas Brašiškis, dėstytojų kategorijoje titulas atiteko Socialinio darbo katedros docentei dr. Linai Garšvei. Kolegijos dėstytojų ir studentų pasiekimus tarptautinėje erdvėje įprasmino METŲ TARPTAUTINĖS SĖKMĖS apdovanojimas. Daugiausia tarptautinėje erdvėje nuveikusia studente tapo Įmonių ir įstaigų administravimo programos antro kurso studentė Valda Šaltytė, tarptautiškiausia dėstytoja – Elektros inžinerijos katedros docentė dr. Ingrida Vaičiulytė. Aktyviausių, daugiausia nuveikusių studentų ir dėstytojų apdovanojimus užbaigė METŲ ŽVAIGŽDĖS nominacija. Studentų žvaigžde tapo Bendrosios praktikos slaugos studijų programos trečio kurso studentė Inga Laurinavičiūtė, dėstytojų METŲ ŽVAIGŽDĖ – Transporto inžinerijos katedros lektorius Remigijus Juknevičius.
Šiaulių valstybinėje kolegijoje S.V.A.K.O. apdovanojimai vyksta jau daugiau nei penkerius metus. 2019 metų naujovė – METŲ ENERGIJOS nominacija, skirta pagerbti daugiausia nuveikusiam ir labiausiai pasižymėjusiam Šiaulių valstybinės kolegijos darbuotojui. Tik ką pasibaigusių metų rezultatus apibendrinančiuose apdovanojimuose METŲ ENERGIJOS statulėlė atiteko Tarptautinių ryšių ir projektų valdymo skyriaus vedėjai, institucinei koordinatorei Kristinai Nesovienei.
Renginyje, kuriam dar daugiau šiltų emocijų ir spalvų suteikė Rasos ir Kęstučio Stoškų iš grupės KITAVA atliekamos dainos, skambėjo daug sveikinimo žodžių, kuriuos visus siejo linkėjimai, kad 2020-ieji metai būtų dosnūs tiek visai Šiaulių valstybinei kolegijai, tiek kiekvienam jos studentui, dėstytojui ir darbuotojui.


Šiaulių valstybinės kolegijos informacija ir nuotraukos


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN