Šilalėje atidaryta pirmoji šunų vedžiojimo ir dresavimo aikštelė

Naujienos: Savivalda , 2020-10-06 20:17
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Šilalės rajone gyvena aktyvus ir iniciatyvus jaunimas. Jo dėka, įgyvendinant projektą „Gyvūnų teisių užtikrinimas Šilalės rajone“, spalio 2 d. Šilalėje atidaryta pirmoji šunų vedžiojimo ir dresavimo aikštelė. Į atidarymo šventę organizatoriai subūrė išties didelį gyventojų ir jų keturkojų augintinių būrį, Šilalės rajono savivaldybės vadovus, Tarybos narius.

Pasveikinti šios idėjos sumanytojų ir pasidžiaugti, jog mūsų krašto jaunimas turi puikių minčių ir jas drąsiai įgyvendina, atvyko Savivaldybės mero pavaduotojas Tadas Bartkus ir Administracijos direktorius Valdemaras Jasevičius. Atsidėkodami už įgyvendintą projektą, jie įteikė padėkas ir kitas dovanas iniciatyvinei grupei:

- Ievai Urbonaitei, grupės vadovei;
- Aušrai Beržinytei, narei;
- Ievai Riaubaitei, narei;
- Simonai Dauskurtaitei, narei;
- Simonai Tumutytei, narei;
- Linetai Dargienei, projekto mentorei;
- Šilalės rajono visuomeninių jaunimo organizacijų sąjungai, projektą globojančiai organizacijai.

Simbolinę atidarymo juostelę nukirpo projekto iniciatorė, grupės vadovė I. Urbonaitė ir Šilalės miesto seniūnė Eglė Straukienė. Atidarymo metu šventės dalyviai galėjo stebėti Lietuvos kinologų draugijos kinologės-ekspertės Anos Balaklijec ir jos augintinės pastoriaus Džeko Raselo terjerų veislės Baltijos šalių ir Amerikos triukų čempionės Nikolės pasirodymą. Po įvairiausių triukų į atidarymą su augintiniais atvykę dalyviai išbandė aikštelėje esančias kliūtis. Tikimasi, jog ateityje aikštelė pritrauks dar daugiau gyventojų, norinčių turiningai praleisti laiką su savo keturkojais augintiniais.

Projektas „Gyvūnų teisių užtikrinimas Šilalės rajone“ yra bendrai finansuojamas Europos solidarumo korpuso ir Šilalės rajono savivaldybės.



Rūta Budrė
Komunikacijos ir informacinių technologijų skyriaus atstovė spaudai
šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Silaleje-atidaryta-pirmoji-sunu-vedziojimo-ir-dresavimo-aikstele


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN