Judėjimo ribojimai Kretingos rajone

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-12-16 22:51
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kretingos r.

Siekiant suvaldyti COVID-19 plitimą nuo šiandien visoje Lietuvoje įvedami judėjimo ribojimai. Į kitą savivaldybę bus galima vykti tik išimtiniais atvejais: dėl artimųjų giminaičių mirties, kai darbo vieta yra kitoje savivaldybėje, dėl sveikatos priežiūros paslaugų, turint nekilnojamojo turto, kitų objektyviai pagrįstų neatidėliotinų priežasčių.
Ties įvažiavimais į Kretingos rajoną bus įrengti policijos pareigūnų periodiškai kontroliuojami 5 postai. Postai bus įrengti ties išvažiavimu į Palangą, Karteną, Darbėnus, Jokūbavą ir Klaipėdą. Šiuose postuose bus vykdoma fizinė kontrolė, kituose įvažiavimuose į Kretingos rajoną bus statomi eismą draudžiantys ženklai, šiais keliais naudotis galės tik specialiosios tarnybos.
Atkreipiame dėmesį, kad kontroliuojamas bus tik įvažiavimas į Kretingos rajono teritoriją, išvažiavimas nebus kontroliuojamas.
Kontrolės postuose nuolatinis policijos budėjimas numatomas savaitgaliais ir švenčių dienomis. Vidaus reikalų ministerija praneša, kad judėjimo kontrolė vyks nuo gruodžio 18 d. 13 val. iki gruodžio 20 d. 21 val., nuo gruodžio 23 d. 13 val. iki 27 d. 21 val., taip pat nuo gruodžio 31 d. 13 val. iki sausio 3 d. 21 val. Jei žmonėms kyla klausimų, jie gali pasiskambinti policijos informacijos telefonu 8 700 60 000, darbo dienomis – nuo 7 val. ryto iki 20 val. vakaro. Savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 8 val. ryto iki 17 val. vakaro.
Policijos pareigūnai patikrinimų metu rekomenduoja su savimi turėti vairuotojo pažymėjimą, darbo pažymėjimą, dokumentą patvirtinantį nekilnojamo turto nuosavybės teisę, gydytojo siuntimą ir kitus dokumentus, galinčius pagrįsti būtinybę atvykti į kitos savivaldybės teritoriją.


nga Tirevičiutė
Kretingos rajono savivaldybės administracijos
Informacinių technologijų skyriaus vyr. specialistė


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN