Iš pareigų traukiasi Kretingos rajono savivaldybės administracijos direktorė

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-12-18 05:42
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Kretingos r.

Kretingos rajono savivaldybės administracijos direktorė Jolanta Girdvainė šiandien vykusio Tarybos posėdžio pabaigoje pranešė apie savo atsistatydinimą.

„Jau kurį laiką labai svarbūs rajonui sprendimai nesulaukia daugumos palaikymo ir administracijos darbuotojų darbai yra sumenkinti, mūsų pastangos tiesiog nueina veltui. Aš jaučiu, kad dažnai esu kliūtis. Todėl priėmiau sprendimą atsistatydinti iš užimamų pareigų“, – sakė J. Girdvainė.

„Gerbiu ir suprantu tokį sprendimą. Esu be galo dėkingas Jolantai Girdvainei už jos atsidavimą darbui visus tuos jau beveik dvejus metus, įvestą naują valdymo kultūrą administracijoje, naujus skaidrumo standartus, skirtą gerokai didesnį dėmesį, nei anksčiau, socialinėms rajono problemoms. Ji puikiai visus šiuo metus susitvarkė ir su situacijos dėl koronaviruso rajone valdymu. Padaryta daug darbo, dažnai visuomenei nematomo, atėmusio naktis bei savaitgalius. Be to, nepaisant pandemijos, dėl to nesurenkamų mokesčių, vien šiemet direktorės vadovaujama komanda tęsė, pradėjo įgyvendinti ar baigė įgyvendinti beveik 80 didesnių ir mažesnių rajono infrastruktūros gerinimo projektų. Taip pat pradėta ar jau įgyvendinta apie 80 proc. Tarybos daugumos programos, nors kadencija dar tik įpusėja. Tad surasti jai tinkamą pamainą – sunki užduotis“, – sakė Kretingos rajono savivaldybės meras Antanas Kalnius.

Sprendimui dėl savivaldybės administracijos vadovo darbo pabaigos dar turi pritarti Kretingos rajono savivaldybės taryba artimiausio posėdžio metu. Į administracijos direktorės pareigas ji buvo paskirta 2019 m. gegužės 15 dieną.


Daugiau informacijos:
Antanas Kalnius
Kretingos rajono meras
Mob. 8 619 31341
El. p. antanas.kalnius@kretinga.lt


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN