Naujųjų naktį - stiprinamas pareigūnų patruliavimas viešose Klaipėdos apskrities vietose

Naujienos: Teisėtvarka , 2020-12-30 05:37
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

Siekiant suvaldyti galimą COVID-19 viruso plitimą, Klaipėdos apskrities vyriausiasis policijos komisariatas informuoja, jog 2020 m. gruodžio 31 d. - sausio 1 d., pasitelkus policijos rėmėjus, šaulių sąjungos ir kitų tarnybų atstovus, bus stiprinamas patruliavimas viešose Klaipėdos apskrities vietose – parkuose, paplūdimiuose, aikštėse, prekybos centruose ir kt.
Taip pat nutarta riboti asmenų patekimą į Klaipėdos miesto Atgimimo ir Teatro aikštes, bei, siekiant sumažinti žmonių srautus ir galimą viruso plitimą, žeklais uždaryti įvažiavimą į automobilių aikštelę prie Klaipėdos Molo.
Patruliuojantys pareigūnai ne tik užtikrins viešąją tvarką Klaipėdos miesto bei Klaipėdos apskrities viešose erdvėse, bet ir tikrins kaip laikomasi karantino reikalavimų, ar asmenys nesiburiuoja viešose vietose, prekybos centruose, ar tinkamai dėvimos veido apsaugos priemonės.
Primename, jog nuo gruodžio 31 d. 13 val. iki sausio 3 d. 21 val. pareigūnai taip pat budės ir postuose, bei tikrins asmenų būtinybę migruoti tarp savivaldybių.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN