Albinai Pranciškai Jurgaitienei aukojimas nesvetimas

Naujienos: Savivalda , 2021-04-07 18:02
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Balandžio 6 d. Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis ir administracijos direktorius Valdemaras Jasevičius su padėka, savivaldybės atminimo dovanėle ir gėlėmis aplankė laukuviškę A. P. Jurgaitienę. Jie padėkojo už neatlygintiną paramą COVID-19 pandemijos pradžioje. Meras dėkodamas sakė: „Džiugu, kad yra tokių gerų žmonių, kaip jūs.“ – „Jei yra galimybė visada aukoju. Prieš tai pasitikslinu, kur ir kam bus panaudoti suaukoti pinigai. Atrodo kiekvienas turi aukoti, jei tik gali. Smulkmena mano auka“ – kuklinosi moteris. „Nuo smulkmenų viskas ir prasideda“ – sakė savivaldybės administracijos direktorius.

A. P. Jurgaitienei Laukuva – jos gimtinė. Ją šiame miestelyje turbūt pažįsta visi. Nuo 1992 metų A. P. Jurgaitienė odontologe dirbo ir Laukuvoje ir Šilalėje. Paskutiniuosius penkerius metus prieš išeinant į užtarnautą poilsį ji dirbo odontologe tik viešojoje įstaigoje Laukuvos ambulatorijoje. Visas darbo stažas dirbant odontologe tikrai įspūdingas – 48 metai. Baigusi mokslus A. P. Jurgaitienė savo darbinę karjerą pradėjo Šilalėje 1971 metais. 2012 metais A.P. Jurgaitienė apdovanota Lietuvos Respublikos odontologų rūmų Padėkos raštu.



Mero patarėja
Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Albinai-pranciskai-jurgaitienei-aukojimas-nesvetimas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN