Už policijos pareigūnų garbę ir orumą žeminančius pasisakymus internete kretingiškiui skirta bauda

Naujienos: Teisėtvarka , 2021-05-07 14:12
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com

2021 m. kovo mėnesį 1986 m. gimęs kretingiškis į viešą erdvę – kelias grupes socialiniame tinkle – įkėlė nuotraukas su policijos skiriamaisiais ženklais pažymėtais automobiliais ir prie vieno iš jų stovinčiu uniformuotu pareigūnu, bei paviešino nepagarbius, policijos garbę ir orumą žeminančius pasisakymus.

Už tokį nusižengimą Lietuvos Respublikos administracinių nusižengimų kodekso 508 str. numatoma bauda nuo 90 iki 140 eurų. Kaltę pripažinusiam kretingiškiui šį kartą skirta pusė minimalios baudos – 45 eurai.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Imuniteto valdyba įspėja, kad kad ginti kiekvieno sąžiningai savo funkcijas atliekančio policijos pareigūno garbę ir orumą, vykdyti policijos pareigūnų apsaugą nuo galimo neteisėto poveikio, yra vienas iš Imuniteto padalinių prioritetinių tikslų, todėl į bet kokius nederamus veiksmus policijos sistemos darbuotojų atžvilgiu visada reaguojama principingai.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN