Tradicinė šventė vėl sukvietė palentiniškius

Naujienos: Savivalda , 2021-05-31 18:31
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Gegužės 29 dieną Palentinyje vyko gegužinių giesmių giedojimo užbaigimo šventė. Joje dalyvavo Šilalės rajono savivaldybės mero pavaduotojas Tadas Bartkus ir mero patarėja Asta Gestautienė. Vicemeras pasveikino palentiniškius su švente, pasidžiaugė, kad po metų pertraukos jie gali vėl susiburti kartu. Seniūnei Miglei Zybartienei įteikė simbolinę sveikų produktų dovanėlę.

Šventė prasidėjo Švč. Mergelės Marijos litanijos giedojimu, dalyvaujant trijų parapijų – Kaltinėnų, Kražių, Varnių klebonams. Po to buvo aukojamos Šv. Mišios. Šventės metu seniūnė M. Zybartienė pasveikino jubiliatus su praėjusiais ir artėjančiais jubiliejais, saldžiomis dovanomis apdovanojo jaunąsias giedotojas. Po oficialiosios dalies koncertavo grupė ,,Žemaitukai“. O koncertui pasibaigus seniūnė pakvietė visus pabendrauti, pasikalbėti, pasivaišinti.


šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Tradicine-svente--vel-sukviete-palentiniskius


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN