KKKC inicijuojamas meno projektas „Šiuolaikinės grafikos erdvės“ (2021-08-27)

Naujienos: Renginiai , 2021-08-23 19:30
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Klaipėdos m.

2021 m. rugpjūčio 27 d., penktadienį, 17 val. Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Parodų rūmuose (Didžioji Vandens g. 2) startuoja KKKC inicijuojamas meno projektas „Šiuolaikinės grafikos erdvės“.


2021-aisiais Klaipėdai tapus Europos jaunimo sostine, KKKC įsilieja į jaunimui skirtų renginių programą su projektu „Šiuolaikinės grafikos erdvės“. Išsikėlęs sau ambicingą tikslą sukurti erdves, kuriose jaunas žmogus jaustųsi išgirstas ir reikalingas, Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras kviečia jaunuosius klaipėdiečius bei miesto svečius aplankyti jiems skirtą menininkų darbų ekspoziciją ir dalyvauti renginiuose apie grafikos paieškas subkultūrose.


Projekto metu jaunimas turės galimybę gatvės kultūrą pažinti per savo mėgstamą kūrybinę raišką – piešimą, grafičius, komiksus, muziką ar šokį ant riedlenčių. Organizatoriai siūlo peržengti nusistovėjusius stereotipus ir eksponuojamus kūrinius apžvelgti ne tik vaikštant, bet ir važinėjant riedlente ar riedučiais. Visą mėnesį KKKC Parodų rūmuose stovės riedlenčių entuziastams ir mėgėjams skirta rampa, ant kurios jėgas išsibandyti galės kiekvienas ratuotas parodos lankytojas.



Paroda ir projekto renginiai vyks iki rugsėjo 26 d.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN