Džiugi ir laukta Rugsėjo 1-oji Šilalėje

Naujienos: Švietimas , 2021-09-03 16:36
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Per visą šalį nuvilnijo Mokslo ir žinių dienos renginiai. Mokytojai ir mokiniai pagaliau galėjo gyvai susitikti šioje išskirtinėje šventėje ir pasveikinti vieni kitus.

Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis dalyvavo Rugsėjo 1-osios šventėje, kuri vyko Šilalės Simono Gaudėšiaus gimnazijoje. Meras pasveikino mokytojus, gimnazistus, jų tėvelius ir visus susirinkusius į nuostabią šventę. Sveikinimo žodį tarė Seimo Narys Jonas Gudauskas. Gimnazijos direktorius Stasys Norbutas, pasveikinęs visus su švente, informavo apie mokytojų ir gimnazistų skaičių 2021–2022 mokslo metais. Renginio dalyvius sveikino gimnazistų atstovai. Visus sužavėjo meninė šventės dalis.


Ši prasminga diena – tai startas į mokslą, kuris yra tikrovės atspindys. Pasaulis ribotas, o mokslo žinioms ribų nematyti.



Mero patarėja Asta Gestautienė
šaltinis: https://silale.lt/go.php/lit/Dziugi-ir-laukta-rugsejo-1-oji


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN