Draugystės tiltai

Naujienos: Švietimas , 2021-10-26 16:25
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Akmenės r.

Britų dramaturgas Tomas Stopardas rašė: „Jei nešiojiesi vaikystę su savimi – niekada nesensi“.

Naujosios Akmenės ikimokyklinio ugdymo mokyklos „Buratino“ skyriaus vaikučiai su ikimokyklinio ugdymo mokytoja Vida Drąsutiene atėjo pasveikinti Akmenės rajono savivaldybės viešosios bibliotekos direktorę Zitą Sinkevičienę su garbės ženklo „Nešk savo šviesą ir tikėk“ apdovanojimu už ilgametį profesinį ir kultūrinį-šviečiamąjį darbą, už Akmenės krašto ir jo kūrėjų garsinimą bei jų kūrybos sklaidą, skaitymo kultūros puoselėjimą, aktyvią bibliotekinę veiklą, skirtą Lietuvos kultūros ateičiai. Vaikai įteikė Viešosios bibliotekos direktorei suvenyrą – keksiukų padėklą su saulutėmis.

Viešąją biblioteką ir Naujosios Akmenės ikimokyklinio ugdymo mokyklos „Buratino“ skyrių sieja draugystės ryšiai. Viešosios bibliotekos skaitytojų aptarnavimo – informacijos skyriaus vaikų erdvėje vyksta aktyvus bendravimas ir bendradarbiavimas tarp vaikų ir bibliotekininkių, čia yra erdvės vaikams skaityti, erdvės, kur galima naudotis kompiuteriais, piešti, konstruoti, čia gausu ne tik knygų, bet ir vaikams skirtų žurnalų, kuriuos galima skaityti ir vartyti čia pat, vietoje, patogiai įsitaisius skaitymo erdvėje. Jauniesiems skaitytojams Viešosios bibliotekos vaikų erdvėje organizuojami įvairiausi renginiai, knygų pristatymai, susitikimai su autoriais, pažintinės ekskursijos, pasakų skaitymo popietės. Viešosios bibliotekos administracija kviečia vaikučius koncertuoti Viešosios bibliotekos įvairiuose renginiuose. Viešoji biblioteka vaikams yra puiki vieta leisti laiką po pamokų, pažinti pasaulį, bendrauti.

Zita Sinkevičienė

Viešosios bibliotekos direktorė
šaltinis: https://akmene.lt/naujienos/draugystes-tiltai/3561


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN