Tauragėje atidaryta atnaujinta „Iki“ parduotuvė

Naujienos: Verslas , 2021-11-24 11:10
El. pašto adresas: g.valaityte@publicum.lt

Trečiadienį atidaryta atnaujinta prekybos tinklo „Iki“ parduotuvė Tauragėje, adresu Gedimino g. 21a. Investicijos į parduotuvės atnaujinimą siekia 0,956 mln. eurų. Parduotuvė įrengta pagal naujausius įmonės standartus. Pirkėjų patogumui ir maloniai apsipirkimo patirčiai čia išplėsti kai kurie skyriai ir įrengtos savitarnos kasos.

„Siekiame savo pirkėjams suteikti galimybes apsipirkti arčiau namų, moderniose ir jaukiose parduotuvėse. Taip pat peržiūrime ir plečiame asortimentą, kad reikiamas prekes rastų kiekvienas, ypač prasidedant kalėdiniam laikotarpiui. Be to, norėdami kurti malonią apsipirkimo patirtį nuolat peržiūrime technologinius sprendimus“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Atnaujintoje 921 kv. metrų prekybinio ploto parduotuvėje Tauragėje, šviežumą ir vietoje gaminamą produkciją vertinančių pirkėjų patogumui, išplėstas kepamos duonos ir bandelių skyrius, taip pat ir sveriamos žuvies skyrius.

Parduotuvėje įrengtos 4 „IKI Bitutė“ kasos, leidžiančios apsipirkti greitai, patogiai ir saugiai. Taip pat čia veikia 2 paprastos kasos. Lankytojams parduotuvė atvira kasdien nuo 8 iki 22 val.

Prieš šventes pirkėjai raginami planuoti apsipirkimą iš anksto, susidaryti kalėdinių pirkinių sąrašą ir, siekiant išvengti grūsčių, apsipirkti, kai prekybos vietose yra mažiausi žmonių srautai: ryte 8–10 val. ir vakare nuo 20 val. iki parduotuvės uždarymo. Sekmadieniais žmonių prekybos tinklo parduotuvėje mažiau visą darbo laiką. 

Prekybos tinklą „Iki“ iš viso šiuo metu sudaro 228 „Iki“ parduotuvės, 2 logistikos centrai, kulinarijos gamybos centras bei 3 regioninės kepyklos. Prekybos tinkle dirba beveik 5,8 tūkst. darbuotojų.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN