Šilutės rajone pričiupti katalizatorių vagys. Pareigūnai dėkoja pastabiems gyventojams

Naujienos: Teisėtvarka , 2022-10-05 04:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilutės r.

Rugsėjo 29 d. Tauragės apskrities vyriausiojo policijos komisariato Šilutės rajono policijos komisariato pareigūnai sulaikė du asmenis, vykdžiusius automobilių katalizatorių vagystes.

Labiausiai nuo šių asmenų nukentėjo Šilutės ir Klaipėdos miestų ir rajonų gyventojai, mat čia „ilgapirščiai“ darbavosi aktyviausiai.

Kratų metu pas minėtų asmenų pareigūnai aptiko išpjautus katalizatorius ir įrankius skirtus katalizatoriams išpjauti. Asmenys buvo sulaikyti. Jiems pareikšti įtarimai dėl nusikalstamos veikos padarymo.

Pareigūnai atkreipia dėmesį, kad prie šių vagysčių išaiškinimo aktyviai prisidėjo budrūs Šilutės miesto ir rajono gyventojai, kurie pastebėję įtartinus asmenis nedelsiant pranešdavo policijos pareigūnams. Policija dėkoja gyventojams už saugios aplinkos kūrimą!

Siekiant apsisaugoti nuo ilgapirščių, pareigūnai pateikia keletą svarbių patarimų:

- nakčiai automobilį statykite apšviestoje vietoje, jeigu yra galimybė – privačiame kieme ar garaže;

- pasirūpinkite, kad jūsų automobilyje būtų įrengtos papildomos apsaugos priemonės;

- niekada nepalikite atrakintų durų ar atidarytų langų bei stoglangių, net jeigu išeinate trumpam;

- pastebėjus nepažįstamus ar įtartinus asmenis, apžiūrinėjančius automobilius, prašome užfiksuoti kuo daugiau detalių, galinčių padėti juos identifikuoti ir nedelsiant apie tai praneškite bendruoju pagalbos telefono numeriu 112.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN