Rėkyvoje sužibo Kalėdinė žaliaskarė

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2023-12-13 14:26
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šiaulių r.

2023 m. gruodžio 8 d. prie Šiaulių kultūros centro Rėkyvos kultūros namų vyko Kalėdų eglutės įžiebimo šventė. Renginys prasidėjo nuotaikingais šokiais, kuriuos susirinkusiesiems padovanojo mažieji Šiaulių kultūros centro choreografijos studijos „Impresija“ (meno vad. Inga Širvienė) šokėjai, toliau šventės svečių laukė iš Ledo šalies atvykusių Elzos ir Olafo žaismingas pasirodymas, prie kurių programos prisijungė visada vaikų šiltai sutinkamas Kalėdų Senelis.
Organizatorius – Šiaulių kultūros centras. Šventės draugas – UAB „Rūta“.

Spaudžiantis lauke šaltukas penktadienio vakarą neatbaidė geros nuotaikos nestokojančių rėkyviškių, panorusių sudalyvauti Šiaulių kultūros centro organizuojamoje Kalėdų eglės įžiebimo šventėje. Į renginį atvykę svečiai šildėsi ne tik sužibusios kalėdinės žaliaskarės skleidžiama šiluma, bet ir buvo kviečiami įsitraukti į bendruomenei suorganizuotą kalėdinę šventę.

Renginys prasidėjo Šiaulių kultūros centro choreografijos studijos „Impresija“ (meno vad. Inga Širvienė) demonstruojamais šokio šedevrais. Mažųjų atlikėjų pasirodymas nuo pat pirmų akimirkų skleidė šilumą ir gėrį, o išraiškingos šokio kompozicijos kėlė jaudulį ir norą apdovanoti šokėjus gausiais aplodismentais.

Šventę pratęsė žaismingas „Olafo nuotykiai“ vaidinimas, kuris mažiesiems renginio svečiams dovanojo ne tik gerą laiką su animacinio filmuko „Ledo šalis“ herojais Elza ir Olafu, bet ir leido skleistis vaikų kūrybiškumui. Šventės metu smalsusis besmegenis ėmė svajoti apie vasarą ir kaip norėtų ją išvysti, tačiau Olafas nežinojo, koks likimas jo lauktų karštą dieną. Čia Ledo šalies princesė ėmėsi iniciatyvos jį atkalbėti, bet jos ryžto neužteko. Į renginį atvykęs Kalėdų Senelis kartu su mažaisiais šventės svečiais, Elza ir Olafu šoko bei dainavo, o visi kartu bepramogaudami nukreipė smalsiojo besmegenio mintis ir išgelbėjo jį nuo pražūtingu galėjusiu būti sprendimo.
Kalėdų eglutės įžiebimo šventė Rėkyvoje baigėsi kiekvienam vaikui įteikta saldžia dovanėle, kurią šventei padovanojo renginio draugė UAB „Rūta“.

Informaciją teikia Renginių organizavimo skyriaus kultūrinių renginių organizatorė Rita Šimkienė, mob. +370 672 59 987, e. p. rita.simkiene@siauliukc.lt.


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN