Telšių apskrities policininkų vykdytos KPS priemonės

Naujienos: Teisėtvarka , 2019-09-20 00:58
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Telšių r.

Rugsėjo 17 d. Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kelių policijos skyriaus pareigūnai vykdė bendrą priemonę su Lietuvos transporto saugos administracijos Panevėžio skyriaus pareigūnais, skirtą krovininių automobilių ir autobusų kontrolei bei Kelių eismo taisyklių laikymosi kontrolei Telšių rajone. Tikrintos transporto priemonės, vairuotojų blaivumas. Priemonės metu sustabdytos transporto priemonės buvo tikrinamos siekiant nustatyti, ar vairuotojai laikosi vairavimo poilsio režimo, ar neviršijamas leistinas vežti svoris, ar paisoma saugos diržų ir mobiliojo ryšio naudojimo tvarkų, ar transporto priemonės techniškai tvarkingos, ar nepažeidžiama krovinių vežimo tvarka.

Priemonės metu patikrintos 165 transporto priemonės. Džiugu, kad pažeidimų nenustatyta.

Taip pat šią dieną pareigūnai vykdė ir tikslinę policinę priemonę su Aplinkos apsaugos departamento prie Aplinkos ministerijos Šiaulių valdybos Telšių aplinkos inspekcija bei kartu su Aplinkos apsaugos agentūros darbuotojais, siekiant nustatyti oro taršą viršijančias transporto priemones bei kitus Kelių eismo taisyklių pažeidimus.

Priemonės metu patikrintos 42 transporto priemonės, pažeidimų nenustatyta. Patikrintų transporto priemonių vairuotojams buvo dalinamos skrajutės apie oro taršos mažinimo priemones bei atšvaitai.





Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato informacija




  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN