Pradėtas taisyti Šilalės miesto ir rajono miestelių gatvių asfaltas

Naujienos: Gyvenimo būdas , 2019-09-24 18:03
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

UAB „Šilutės automobilių keliai“ praėjusį ketvirtadienį pradėjo Kvėdarnos gatvių remontą. Pirmadienio rytą remontininkai darbavosi Piliakalnio gatvėje, po to persikėlė į Generolo P. Liatuko gatvę. Jau buvo freza išpjauti lopai P. Kavaliausko ir D. Poškos gatvėse. „Orai puikūs, naujas lopų asfaltas turėtų gerai sulipti su senuoju“, – sakė Kvėdarnos seniūnas Aivaras Dobilas.



Šilalės mieste gatvės pradėtos taisyti užpraeitą savaitę. Čia darbuojasi UAB „Šilutės automobilių keliai“ subrangovinė UAB „Šilutės komunalininkai“. Praeitą savaitę jie užtaisė Zobelijos ir Kapų gatvių duobes, tačiau miesto seniūnė Eglė Straukienė dar nerodė didelio entuziazmo. „Dabar miestui svarbu ne tik užtaisyti duobes, bet ir suremontuoti kelkraščius, kad asfaltas nelūžinėtų toliau. Rangovo subrangovas kol kas taiso tik duobes, nors Zobelijos ir Kapų gatvėse svarbiau pataisyti kelkraščius, kitose gatvėse būtina pakelti aukščiau kanalizacijos šulinėlių dangčius,“ – sakė seniūnė. Administracijos investicijų ir statybos skyriaus specialistai patikino, kad remonto darbų konkursą laimėjusi UAB „Šilutės automobilių keliai“ turės atlikti visus sutartyje numatytus darbus, nesvarbu, nuo ko pradeda jų subrangovai.

Pradėtas gatvių remontas ir Šilalės kaimiškosios seniūnijos gyvenvietėse. Kaip informavo seniūnas Stasys Lidžius, šiandien, rugsėjo 24 dieną, UAB „Dunokai“ pradėjo taisyti Burkėnų kaime, o rytoj žada persikelti į Tūbines, kur jų laukia visame rajone bene pačios didžiausios Gardavos gatvės duobės.

Pagal Šilalės rajono savivaldybės ir UAB „Šilutės automobilių keliai“ pasirašytą dangos darbų sutartį Šilalės miesto ir rajono gyvenviečių asfalto danga turi būti suremontuota ir visi darbų priėmimo aktai pasirašyti iki gruodžio 15 dienos.





Petras DARGIS,
Savivaldybės mero patarėjas

Autoriaus nuotraukoje: Šilutės kelininkai užtaisinėja Kvėdarnos Piliakalnio gatvės duobes.

šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Pradetas-taisyti-silales-miesto-ir-rajono-miesteliu-gatviu-asfaltas


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN