Šilalės rajono vadovai pritarė varsėdiškių prašymui

Naujienos: Savivalda , 2019-10-08 18:21
El. pašto adresas: zemaitija.lt@gmail.com
Vietovė: Šilalės r.

Šilalės rajono savivaldybės meras Algirdas Meiženis ir administracijos direktorius Valdemaras Jasevičius susitikti su Varsėdžių bendruomene atvyko į kaimo parduotuvę. O kur kitur? Priimti svečius ir patys susirinkti bendruomenės žmonės daugiau neturi kur. Dėl to ir susitikimas. Ar nenupirktų rajono valdžia pačios parduotuvės ir nepadėtų jos pritaikyti bendruomenės poreikiams?



Bet juk Varsėdžiai turi puikius parapijos namus! Ar ne pačių varsėdiškių jėgomis ir aukomis jie pastatyti? Ar negalėtų vieni ir kiti tilpti po vienu stogu? Ar ne laikas nutraukti senus nesutarimus tarp parapijos ir bendruomenės? Nuo tų klausimų ir prasidėjo rajono vadovų susitikimas su Irenos Šniukienės vadovaujama kaimo bendruomene.

- Labai džiaugiuosi, kad turite tokią aktyvią savo pirmininkę, kurios dėka Varsėdžiuose tiek padaryta. Kai pirmą sykį tai pamačiau ir sužinojau, jog angelų skulptūros pastatytos, gėlynai įrengti, tvenkinys sutvarkytas, aplinka prižiūrima pirmininkės ir jūsų visų jėgomis, buvau maloniai nustebintas. Labai norėčiau, kad rastumėt sutarimą su parapija. Kas priklauso nuo mūsų, būtinai padarysime. Kalbėsime su Telšių vyskupu, su parapijos klebonu, mėginsime tarpininkauti, - kalbėjo meras, bet vos tik prabilo apie parapiją, per susirinkimą nuvilnijo šurmylys.

- Ne, ne, mes norime atskirai! - suūžė žmonės.

- Nebenorime tų konfliktų, jie jau yra nutykę, kam viską iš naujo audrinti? - kalbėjo ką tik Varsėdžių seniūnaite išrinkta Ona Tirevičienė. - Nueisim į parapijos namus – viskas vėl atsinaujins.

Panašiai kalbėjo ir bendruomenės pirmininkė.


šaltinis: http://silale.lt/go.php/lit/Rajono-vadovai-pritare-varsediskiu-prasymui/1


  • © 2024 - Visos teisės saugomos.
  • Redakcijos ir publikuojamų straipsnių autorių nuomonės gali nesutapti.
  • Už autorių pateiktų straipsnių turinį, nuotraukas ir kitą medžiagą redakcija neatsako. Už užsakovų pateiktų skelbimų ir reklamų turinį ir klaidas redakcija neatsako. Galimai užgaulingi, įžeidžiantys ar kitaip šmeižiantys skaitytojų komentarai pastebėjus ištrinami.
  • Kopijuoti, dauginti bei platinti galima tik gavus raštišką redakcijos sutikimą.
  • Susisiekite su redakcija: zemaitija.lt@gmail.com
LT RU EN